HomeHet DieetBegeleidingProductenReceptenNieuws/Acties

 
   

 

   
    Succesverhalen

Verkooppunten

Contact

Distributeur worden

20-12-2013
Margriet

Ik ben Margriet, 49 jaar. Ik ben vanaf mijn 20ste regelmatig met lijnen bezig geweest. Ik heb allerlei diëten geprobeerd. Sommige hielpen een beetje, maar een spetterend succes was het nooit. Afgelopen januari begon een collega van mij met een proteïnerijk en koolhydraatarm dieet, vergelijkbaar met Proti Shape. Zij boekte al meteen resultaat. Ik stond al een tijdje op het punt om weer wat aan mijn gewicht te gaan doen, omdat ik mezelf nu toch wel echt te dik vond. Er moest iets gebeuren! Ik ben me toen meteen gaan oriënteren op een soortgelijk dieet, maar dan bij mij in de buurt. Net op dat moment stond er ook een advertentie in de Hallo. Allemaal puzzelstukjes vielen in elkaar, en ik ben overgegaan tot actie. Eind februari had ik mijn intake met Trix gehad en ben ik gestart met het 4-fasen dieet. Mijn streven was om 17 kg af te vallen. De eerste fase was moeilijk, maar omdat je alleen maar vervangende produkten mag eten, is het ook wel duidelijk. Het succes was verbluffend. Na 4 maanden was ik 20 kg (!)kwijt. Ongelooflijk. Nooit heb ik een dieet gehad wat zo goed werkt als dit. Ik krijg veel complimenten en opmerking dat ik nou toch wel genoeg ben afgevallen. Een van mijn sportbegeleiders kon niet begrijpen dat ik zoveel was afgevallen en toch geen vel over had. Ik heb niet veel extra gesport in de periode dat ik met dit dieet bezig ben, maar mijn huid is strak. Vanaf de zomervakantie werd het even wat moeilijker en schommelt mijn gewicht wat op en neer. Af en toe een dipje, omdat je toch snakt naar bv. een lekker stuk chocolade. Dat kan nu ook, maar als ik zondig, weet ik dat ik ervoor of erna moet bijstellen. Anders gaat het weer mis. Sinds november ben ik aan het stabiliseren. Het is te doen, rond de feestdagen is het moeilijk, maar met de begeleiding van Trix, als stok achter de deur, ben ik vastbesloten om het niet weer uit de hand te laten lopen.

****************************************

20-12-2013
Annie Cootjans

Mijn doelstelling was om 10 kilo op een gezonde manier afvallen, zonder verlies van spiermassa. Dit is perfect gelukt in 4 maanden inclusief stabiliseren!!!
Ik heb het Proti Shape 4 fasen programma gevolgd. Het is mij heel goed bevallen. In het begin was het 'vaak' eten wennen. Normaal met pogingen af te vallen at ik veel minder. Na een paar weken zat ik helemaal in het ritme en wist ik al vanzelf wat kon en niet kon. Ook het koken ging me beter af met als resultaat dat ik in een gestaag tempo afviel. Bovendien werd ik steeds fitter zonder slap 'vel' te krijgen, wat ik ook niet zou willen. Als je ouder bent gebeurt dat al heel snel. Nu ben ik na 4 maanden helemaal tevreden en heb ik mijn eetpatroon goed in balans, met daarbij het gewenste gewicht.

****************************************

15-12-2013
Eric Ambrosius

Mijn doelstelling was een gewicht van +/- 78-80 kg. Dat was minus 15 kg. Ik heb hiervoor het 4 fasen programma van Proti Shape gevolgd. 3 juni ben ik gestart en tot op heden behoud ik mijn gewicht tussen de 78-80 kg. Mijn persoonlijke ervaring is zeer goed. In het begin ging 't gemakkelijk af. In het weekend was het wat moeilijker ivm feestjes etc. Door de goede begeleiding weet ik hoe ik mijn gewicht in balans kan houden. De bloedwaarders voor de ziekte van Crohn zijn sinds lange tijd nog niet zo goed geweest. Ik ben zeer tevreden!!

****************************************

Irma van Dooren
Januari 2013

Ik was op zoek naar een sport waarmee ik mijn voeten kon sparen. Ik heb artrose, vooral in mijn enkels. Begin oktober viel er een folder van Slender You in de bus.
Zij hadden een open dag. Hier was het dus mogelijk om te sporten op banken zonder belasting van de enkels.
Ik kon me hier eerst geen voorstelling van maken, dus zijn we maar eens een kijkje gaan nemen.
Op een zaterdag was er een open dag en we besloten te gaan kijken en informatie in te winnen.

Daar kwam ik in contact met het dieet Proti Shape. Toch maar een afspraak hiervoor gemaakt, want ik wilde wel wat kilootjes kwijt. Tijdens het intake gesprek met Petra bleef ik nog twijfelen of ik het wel zou doen. Toch heb ik de knoop doorgehakt en ben er aan begonnen.
Fase 1: Hier zag ik nog het meeste tegen op. Ben eigenlijk niet het type dat allerlei speciale producten wil eten, maar heb het toch gedaan. Achteraf viel het reuze mee. De producten waren goed te eten. Voor het thuisfront was het wat minder. We zijn maar met z’n tweeën dus voor ieder moest apart eten klaargemaakt worden. Maar voor een week was dit wel te doen.
Fase 2: Dit ging mij makkelijker af. De overgebleven producten van Proti Shape waren makkelijker te volgen. We konden ’s avonds weer gezellig samen eten. Heb deze fase dan ook 2 weken goed kunnen volhouden.
Fase 3+4: Dit ging nog makkelijker. Is dus ook goed een paar weken vol te houden.

Al met al valt dit dieet reuze mee. Het is goed te combineren met werk en weken vol te
houden. Ik ben nu 18 kg afgevallen in 12 weken.

*******************************

Metamorfose voor Marion Saes

Na een aantal zwangerschappen was Marion Saes flink aangekomen. In combinatie met een drukke baan schoot het sporten er nog wel eens bij in en ook de lunchpauze werd vaak overgeslagen. Hoewel ze een groente- en fruitzaak heeft, werd er te vaak naar een ‘lekker’ tussendoortje gegrepen, omdat het zo makkelijk was en omdat ze ook wel van lekker eten houdt.
“Tja en dan kom je ongemerkt toch heel wat kilootjes aan totdat het eigenlijk te laat is en je last krijgt van je gezondheid. Dat moment was voor mij echt het punt om te zegen: en nu moet ik er wat aan gaan doen, zo kan het niet langer doorgaan!”, legt Marion Saes uit.
Een jaar geleden begon ze aan een nieuwe uitdaging, ze wilde 40 kilo afvallen en zo een ware metamorfose ondergaan. Met behulp van Trix Peeters van Slender You Fit werd een uitgebreid programma opgesteld om de 38-jarige Marion Saes zo goed mogelijk te helpen en ondersteunen om haar doel, veertig kilo afvallen, te bereiken.
Uiteindelijk werd een programma, in overleg met de gewichtsconsulente van Slender You Fit, opgesteld dat bestond uit een combinatie van sporten op speciale apparatuur van Slender You Fit en het zogenaamde Proti Shape dieet. Dit is een proteïneprogramma met snel zichtbaar resultaat waardoor de motivatie om af te vallen blijft. Bovendien is er geen hongergevoel zodat het gemakkelijker vol te houden is.
Omdat normale voeding naast eiwitten ook vetten en koolhydraten bevat, worden er tijdens het proteïnedieet speciale producten gebruikt met een hoog eiwitgehalte en een minimum aan koolhydraten en vetten. Men kan kiezen uit een royaal assortiment. Van warm tot koud, van zoet tot hartig, van eten tot drinken, in vele verschillende smaken. Deze proteïne voeding wordt aangevuld met zoveel mogelijk toegestane groenten. De mate van overgewicht bepaalt de duur van het dieet. Naarmate het streefgewicht nadert worden de proteïnegerechten vervangen door normale voedingsmiddelen.
Het voordeel van dit specifieke dieet is volgens Marion Saes dat er zoveel variatie bestaat en het erg smaakvol is. “Ik heb meerdere diëten geprobeerd, maar die hield ik niet vol omdat je dan de hele dag bijvoorbeeld een shake moet drinken”, vertelt Saes. Dit is erg eentonig. Wat Marion ook erg hielp, was de wekelijkse afspraak met Trix, die toch als een soort van ‘stok achter de deur’ functioneerde, vele tips gaf en de motivatie weer wist op te krikken als ik het moeilijk had.
Want zoals veel mensen die proberen af te vallen, had ook Marion Saes het af en toe wel moeilijk. “Het lastigste voor mij waren de momenten tijdens een feestje en na een vakantie bijvoorbeeld als je de draad weer moet oppakken, dat kostte mij enige moeite.
Uiteindelijk behaalde ze haar doelstelling ruimschoots en viel ze veertig kilo binnen één jaar af. “Ik voel me nu weer heerlijk, vol energie en niet meer zo moe. Af en toe kijk ik eens naar een zak aardappelen die we hier in de zaak hebben liggen en als ik dan denk aan al dat extra gewicht dat ik al die tijd mee heb moeten sjouwen, dan ben ik nu best trots op mezelf”, aldus Marion Saes.
In dat tijdsbestek van een jaar heeft Marion Saes veel opgestoken over eten. “Ik kies nu vooral heldere producten en eet veel gewokte groenten. In het algemeen eten we nu veel gezonder. We hebben zelfs, in samenwerking met Slender You Fit, speciale salades ontwikkeld: zonder suikers en koolhydraten.”
Marion Saes heeft er nu spijt van dat ze niet eerder begonnen is met dit programma en raadt dan ook iedereen die te kampen heeft met overgewicht aan om vooral niet te lang te wachten met er iets aan te gaan doen. “Nee, wacht zeker niet te lang. Eerst is het maar één kilo, dan zijn het er vijf en voor je het weet zijn het er zoals in mijn geval veertig! Ik weet dat ik de rest van mijn leven gewoon goed op mijn eetpatroon moet letten, maar ik weet wel dat ik nooit meer zo zwaar wil worden”, aldus Marion Saes.
Het streefgewicht behouden is net zo lastig als afvallen. Marion: “Wat ik nu moeilijk vind, is dat je niet alles meer hoeft te laten staan, maar bijvoorbeeld weer een stukje chocolade mag eten. Om het dan bij een stukje te laten…”Het helpt dat Marion onder controle van de gewichtsconsulente blijft. Samen werken ze aan het behouden van het streefgewicht, door het zoeken naar een balans waarbij Marion een normaal gezond voedingspatroon hanteert en natuurlijk ook weer af en toe iets lekkers mag eten / drinken.

*******************************

Februari 2012

“25 kilo daar gaan we voor” hoorde ik haar zeggen…Nooit durven dromen dat ik ook maar enigszins in de buurt zou komen.
Hijgend was ik achter Trix aan op haar spreekkamer belandt, 100 kilo op een enkel onsje na en stevig rokend…Ik was zo bang om nog dikker te worden als ik zou stoppen met roken maar ik wilde ook niet ziek worden van de sigaretten…oud worden met mijn kinderen dat wilde ik. Maar wat was afvallen lang geleden, ik kende alleen nog maar het woord aankomen.
Ik ging naar huis met volle tassen, mijn eten voor de komende tijd, een hele tijd werd dat, want ik wilde er echt wat aan gaan doen. Al heel snel was ik zo’n 16 kilo kwijt…daarna ging het allemaal wat minder snel, maar ik bleef nog steeds gewicht verliezen. Uiteraard met hier en daar een dipje. Toen ik bijna mijn 25 kilo bereikt had ben ik gestopt met roken. Heel moeilijk maar ‘alleen opgeven is makkelijk en dat kan altijd nog’…Lang bleef ik ontevreden omdat ik niet die laatste 2 ongewilde kilo’s kwijtraakte maar inmiddels kan ik zeer tevreden terug kijken. Bijna 25 kilo lichter en gestopt met roken…samen gestopt met een vriendin die inmiddels 12 kilo aankwam daardoor…
Gelukkig ben ik nu tevreden, want ik heb iets gepresteerd wat ik echt niet verwacht had…kilo’s verliezen, stoppen met roken zonder aan te komen…
Ik ben zo blij, zonder al te veel moeite is het dieet goed vol te houden, natuurlijk moet je wilskracht hebben maar als je het even niet ziet is er de steun van Trix…
Ik verwacht wel dat ik voor de zomer nog een keer terug kom bij Trix dan ben ik zo lang rookvrij dan ga ik ook nog even voor die laatste twee kilo’s…


*******************************


Februari 2012

Tja, hoe begon het allemaal? Na mijn 2e zwangerschap was ik toch wel veel kilo’s aangekomen en ondanks mijn vele sporten (volleybal en hardlopen) raakte ik die kilo’s maar niet kwijt. Op een gegeven moment las ik de advertentie van Slender You Fit waarin je 6 tot 10 kilo per maand af kon vallen met het Proti Shape proteïneprogramma. Ik dacht nog dat kan toch niet waar zijn maar ja wat zou het fijn zijn als het wel kon. Ik heb de telefoon gepakt om een afspraak te maken. Na het gesprek ( 19 augustus 2011 1e schooldag na de zomervakantie ) vroeg Trix wanneer wil je er mee beginnen, ik ben meteen begonnen die dag. Het is me heel erg meegevallen en ik kon het goed volhouden zonder hongergevoel. De kilo’s vlogen eraf en dan ben je super gemotiveerd om door te zetten. Ik ben ook gaan slenderen. Oefeningen op bewegende banken waarbij je bepaalde spiergroepen moet aanspannen en ontspannen. In het begin 2 keer in de week en na 2 maanden 1 keer per week. Ik had nooit gedacht dat die combinatie ervoor zorgt dat je veel strakker in je vel komt te zitten helemaal geweldig. Ik ging voor minimaal 10 kilo eraf maar ik heb mijn doel vaker bijgesteld. En nu is het Februari 2012 en ben ik in totaal 21 kilo afgevallen en ik voel me geweldig. Ik zit nu weer op mijn oude gewicht voor de zwangerschappen. Ik heb veel meer energie en krijg veel positieve reacties van anderen. De begeleiding van Trix en de rest van de medewerkers is warm en hartelijk echt een super team en ik raad iedereen aan om het gewoon eens uit te proberen. Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen. Ik hoop dat mijn verhaal ervoor zorgt dat anderen ook de moed hebben om een afspraak te maken en de eerste stap in de goede richting te zetten.

Marly van Kempen-Kleuskens

*******************************

Januari 2012

In ben een Bourgondische mannelijke limburger en ben begin 2011 voor het eerst gestart met het proteïnedieet Proti Shape bij Slender You Fit. Na een succesvolle afslankperiode van 8 weken in totaal +/- 12 kilo afgevallen. Alleen kampte ik met het welbekende fenomeen dat ik na het dieet bepaalde verleidingen niet kon weerstaan. Ik hou immers van lekker eten.

Helaas was het daarom zo dat medio oktober ik tot de conclusie kwam dat ik weer 95 kilo woog. Al het harde werk voor niets geweest. Dit keer ga ik het anders doen! Ik ben wederom bij Trix begonnen aan een nieuw afslanktraject. Nu wederom 8 weken later was er 15 kilo verdwenen. Goed nieuws dus! Ik zat weer prima met mijn BMI. Weer een goed gevoel over mijn lichaam.

Dankzij de goede hulp en begeleiding van de Proti Shape coach heb ik me nu beter voorgenomen hoe ik er voor kan zorgen dat ik niet meer ga aankomen. Inmiddels 5 weken na het stoppen met het proteïnedieet is het ontbijt, de lunch en het avondeten nog steeds toegespitst op niveau 4 van het programma. Wij eten cornflakes in de ochtend. ‘s Middags eet ik 4 sneden koolhydraatarm brood met mosterd, suikervrije jam, filet american of Philadelphia. En natuurlijk een lekker salade. Ook ‘s avonds elke dag veel salade in combinatie met mager gehakt, kip, garnalen, mosselen of andere magere vleessoorten. Dit systeem werkt voor ons erg goed.

Ik kan iedereen die van eten houdt dit dieet aanraden. Ik heb bij allebei de afslankperiodes geen hongergevoel gehad en …………. De producten zijn ook erg lekker allemaal.
     
 


Home | Het Dieet | Begeleiding | Producten | Recepten | Nieuws/Acties
Succesverhalen | Verkooppunten | Contact | Distributeur worden | Privacy | Disclaimer
© Proti Shape

 
 
www.dpw-services.com